Naše firma poskytuje speciální ochranní deratizaci, dezinsekci a dezinfekci v Uherském Hradišti a celém Zlínskem kraji. Firma je držitelem osvědčení o odborné způsobilosti k výkonu svých služeb a členem Sdružení pracovníků dezinfekce, dezinsekce a deratizace ČR a evropské konfederace CEPA.
Naše služby poskytujeme pro firmy, organizace a domácnosti v termínech stanoveném objednateli a to i ve dnech pracovního volna bez nároku na zvláštní příplatky. Pracujeme s přípravkami schválenými Ministerstvem zdravotnictví.
DERATIZACE - ničení hlodavců
je proces likvidace a regulace škodlivých hlodavců jako jsou potkany nebo myši. Zajištujeme všechny dostupné deratizační zásahy:
- ochranný
- ohniskový
- bariérový
- průběžný
Deratizační nástrahy kombinujeme dle prostředí a potřeby v různých formulacích (např.: granule, voskové bloky, kombinované nástrahy, odchytové pasti). Škody způsobené hlodavci jsou mnohostranné. Přímé materiálové škody způsobují konzumací a znečišťováním potravin močí a výkaly. Například potkan ročně spotřebuje 7-10 kg potravin a nepřímo znehodnotí 5 až 8 násobek tohoto množství. Jediná možnost jak snižovat počty hlodavců na území města je důsledná prevence a následná deratizace. Důležitá je spolupráce obyvatel na sídlištích, ve městě, na vesnici, bytových domů… při nahlašování výskytu nebo stop po hlodavcích kompetentním osobám nebo přímo nám.
DEZINSEKCE - ničení obtížného hmyzu
je soubor opatření vykonávaný chemickými, biologickými a fyzikálními metodami za účelem ničení škodlivých, epidemiologicky, hospodářsky závažných obtěžujících členovců. Zaměřuje se především na hmyz žijící v blízkosti lidí ( Šváb, Rus domácí, Blecha, Mravenec, Štěnice, Moucha atd.)
- Dezinsekce obytných domů proti švábům, mravencům a štěnic
- Dezinsekce půdních prostor při vyklizení holubího trusu
- Hubení much, komárů, rybenek…
Naše služby vykonáváme diskrétně, profesionálně.
DEZINFEKCE - ničení choroboplodných mikroorganizmů
je soubor opatření vedoucích ke zničení mikroorganizmů pomocí fyzikálních, chemických nebo kombinovaných metod, které mají za cíl přerušit cestu nákazy od zdroje k vnímanému jedinci (člověk, domácí zvíře).
Provádí se v místech se zvýšenými nároky na čistotu z důvodu minimalizace nebo zamezení výskytu infekci (nemocnice, výroba potravin a léčiv a další místa).